Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2011

παρεμβάσεις Λαϊκής Συνέλευσης Δάφνης-Υμηττού

Στην χτεσινή Λαϊκή Συνέλευση Δάφνης-Υμηττού (23/11) αποφασίστηκαν τα ακόλουθα:
1. Συμμετείχαμε και στηρίξαμε την σημερινή πρωινή παρέμβαση (24/11) στη ΔΕΗ Μπραχαμίου μαζί με τη ΛΣ Ηλιούπολης.
2. Ανακοίνωση της ΛΣ Δάφνης η οποία θα μοιράζεται στις δράσεις μας.
3. Η συμμετοχή και προπαγάνδιση της πανεργατικής απεργίας της 1/12/2011
4. Ανακοίνωση συμπαράστασης στους απεργούς εργάτες της Χαλυβουργίας Ελλάδας οι οποίοι βρίσκονται σε απεργία διαρκείας από τις αρχές του μήνα καθώς και η οικονομική ενίσχυσή τους με τη συλλογή τροφίμων
5. Εφόσον την επόμενη Τετάρτη 30/11 και ωρα 8μμ θα πραγματοποιηθεί Δημοτικό Συμβούλιο Δάφνης-Υμηττού θα παρέμβουμε σε αυτό σχετικά με τα χαράτσια μεταφέροντας την άποψη της Συνέλευσής μας. Τα Δημ. Συμβούλια γίνονται στο κτίριο του (πρώην) Δημαρχείου Υμηττού στον Υμηττό (πλ. Δημαρχείου). Δεν θα πραγματοποιηθεί η τακτική συνέλευσή  στο ΚΑΠΗ ΔΑΦΝΗΣ.
Επίσης για τις προσεχείς μέρες αποφασίστηκαν οι εξης παρεμβάσεις:
Σάββατο 26/11
Το Σάββατο 26/11 θα συμμετέχουμε σε μια γενική λαική συνέλευση των επιμέρους ΛΣ των Νοτίων με στόχο την από κοινού λήψη αποφάσεων σχετικά με το θέμα του χαρατσιού της ΔΕΗ.Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί το Σαβ. 26/11 ώρα 17:00 στο Α’ ΚΑΠΗ Αργυρούπολης, Αλεξιουπόλεως 27 (απέναντι από τα Goodys). Θα μεταφερθούν οι αποφάσεις της ΛΣ μας και θα ενημερωθούμε και για τις απόψεις των άλλων ΛΣ.
ΚΥΡΙΑΚΗ 27/11
Ανταποκρινόμαστε στο κάλεσμα της "Ανοιχτής Συνέλευση για τη διεκδίκηση του Ασυρμάτου" και συμμετέχουμε στη συζήτηση με θέμα: "Δύο χρόνια Ασύρματος, κύτταρο αυτοοργάνωσης στον Αγ.Δημήτριο - Προοπτικές και μέλλον". Η συζήτηση θα διεξαχθεί την Κυριακή 27/11 στις 12:00, στα πλαίσια του διημέρου εκδηλώσεων (Σάβ. και Κυριακή) με αφορμή τα 2 χρόνια του σχετικού εγχειρήματος. (βλ. http://asyrmatos.espivblogs.net/  για την προσβαση)
ΤΡΙΤΗ 29/11 στις 18:00
Την Τρίτη 29/11 στις 18:00 μαζευόμαστε στην Πλατεία Καλογήρων με μικροφωνική για μοίρασμα του κειμένου μας και σχετική ενημέρωση του κόσμου.
Τετάρτη 30/11 στις 20:00 
να βρεθουμε ολοι στο Δημοτικό Συμβούλιο Δάφνης-Υμηττού
Η συμμετοχή όλων μας είναι πολύτιμη με όποιον τρόπο μπορεί ο καθένας ... 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου