Δευτέρα 12 Μαρτίου 2012

ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ , ΣΤΙΣ ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ ΤΗΣ 25ης ΜΑΡΤΙΟΥ!!!

   Ποτέ ως τώρα δεν ήταν πιο έντονη η αναξιοπιστία, η σήψη και η δυσωδία των καπιταλιστικών κομμάτων και των πολιτικών τους εκπροσώπων!
Πότε ως τώρα δεν επιδεινώθηκε τόσο ραγδαία και χωρίς προοπτική βελτίωσης η ζωή των ανθρώπων στη χώρα μας!
Οι άθλιοι πολιτικάντηδες του ΠΑΣΟΚ, της ΝΔ και του ΛΑΟΣ αφού έχωσαν ένα ολόκληρο λαό στην φυλακή της τρόικας και των αγορών συνυπέγραψαν τα μνημόνια του ξεπουλήματος της χώρας, εξαθλίωσαν έναν ολόκληρο λαό και δεσμεύτηκαν ταυτόχρονα στα αφεντικά τους πως θα είναι άξιοι δεσμοφύλακες για τα επόμενα 20 χρόνια. Επελαύνουν σαν οδοστρωτήρας σε κάθε έννοια κοινωνικού κράτους, υγεία, παιδεία, παροχές, κόβουν μισθούς, συντάξεις με την δικαιολογία πως δεν υπάρχουν λεφτά, ενώ την ίδια στιγμή στέλνουν εκατομμύρια στο εξωτερικό για να εξασφαλίσουν τα δισέγγονά τους και ταυτόχρονα οργανώνουν μια ελεγχόμενη μετάβαση σε ένα ανεξέλεγκτο χρεοστάσιο.
Οι μεγαλειώδεις κινητοποιήσεις των τελευταίων μηνών παρά την βάρβαρη καταστολή και το ξεπούλημα των εργατοπατέρων ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ και τη διασπαστική πολιτική του ΠΑΜΕ έδειξαν πως ο φόβος έχει αλλάξει στρατόπεδο. 
Ούτε τα ΜΑΤ, ούτε τα κατευθυνόμενα ΜΜΕ αλλά ούτε και οι δήθεν «φιλανθρωπικές» συναυλίες τύπου Νταλάρα πρόκειται να κατευνάσουν τη λαϊκή οργή για το έγκλημα που διαπράττεται σε όλη την κοινωνία και τη χώρα. Το αντίθετο: Δεν μας φοβίζουν μας εξοργίζουν!
Στο δήμο μας …
Η Δημοτική αρχή του Σταυριανουδάκη που εκλέχτηκε με την στήριξη της ΝΔ και της Ντόρας Μητσοτάκη - Κούβελου είναι ιμάντας μεταβίβασης της κυβερνητικής πολιτικής της συγκυβέρνησης υπό την αιγίδα του τραπεζίτη Παπαδήμ(ι)ου. Όχι μόνο δεν αντιστάθηκε σε τίποτα αλλά απέφυγε επιμελώς οποιουδήποτε είδους δημόσιο απολογισμό για την κατάσταση στο Δήμο ως όφειλε, αλλά και κάθε ανοιχτό διάλογο με τους δημότες.
Ακόμη και το ψήφισμα που έβγαλε για την μη πληρωμή των χαρατσιών της ΔΕΗ κάτω από την πίεση των αριστερών παρατάξεων αλλά και της Λαϊκής Συνέλευσης Δάφνης - Υμηττού αλλοιώθηκε με την προσθήκη της φράσης «με δική τους ευθύνη» βγάζοντας έτσι το μανδύα της δικής του ευθύνης.
Την ίδια στιγμή η μείωση των μισθών των υπαλλήλων, η έλλειψη προσωπικού και οι περικοπές κονδυλίων από την κεντρική εξουσία έχουν οδηγήσει την κατάσταση σε αδιέξοδο με τραγικές συνέπειες:
Ø       Τα απορριμματοφόρα πολλές φορές δεν μαζεύουν τα σκουπίδια γιατί δεν υπάρχει πετρέλαιο. Δρόμοι με λακκούβες και ξηλωμένα τουβλάκια δεν επισκευάζονται με κίνδυνο ατυχημάτων, λόγω έλλειψης προσωπικού.
Ø       Οι παιδικοί σταθμοί δεν έχουν απορρυπαντικά για σφουγγάρισμα ούτε σαπούνι για τα χέρια. Για μήνες δεν υπήρχε στα γεύματα κρέας και λαχανικά. Στους βρεφονηπιακούς σταθμούς αντί για γάντια χρησιμοποιούνται σακούλες σουπερμάρκετ. Παρόλα αυτά η δημοτική αρχή αρνείται να καταργήσει τα τροφεία!!!
Θα τους αφήσουμε για πολύ ακόμη;;;   Να πάρουμε την ζωή μας στα χέρια μας!
Η δημοτική κίνηση της Μ.ΑΡΙ.ΔΑ. τόσο μέσα στο Δημοτικό συμβούλιο όσο και με την συμμετοχή της σε όλα τα κοινωνικά δρώμενα στην περιοχή θεωρεί πως η καλύτερη άμυνα στην κοινωνική λαίλαπα και τα χειρότερα που μας ετοιμάζουν είναι η επίθεση στο ίδιο το καπιταλιστικό σύστημα και τους εκφραστές του που έδωσαν γη και ύδωρ στην τρόικα και τους διεθνείς τοκογλύφους.
Þ      Συμμετέχουμε και ενθαρρύνουμε όλες τις από τα κάτω μορφές αυτοοργάνωσης.
Þ      Παλεύουμε για την ενότητα στη δράση χωρίς αποκλεισμούς, και χωρίς εκ των προτέρων συμφωνίες και καπελώματα.
Þ      Όχι στα χαράτσια! ΔΕΗ, νερό, συγκοινωνίες, υγεία και παιδεία είναι δημόσια αγαθά και πρέπει να παρέχονται δωρεάν.
Þ      Εθνικοποίηση των τραπεζών αλλά και των μέσων παραγωγής κάτω από εργατικό έλεγχο!
Þ      Κατάργηση του χρέους. Δεν χρωστάμε, δεν πουλάμε, δεν πληρώνουμε!
Þ      Κάτω η κυβέρνηση Παπαδήμου-ΠΑΣΟΚ-ΝΔ και οι συμφωνίες - μαγειρέματα με τους τοκογλύφους!


ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ ΤΗΣ 25ης ΜΑΡΤΙΟΥ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου