Σάββατο 15 Μαρτίου 2014

Ανακοίνωση Μαχόμενης Αριστερής Δύναμης Ανατροπής- Δάφνης Υμηττού

Διαγραφή του Χρέους
Μόνο μας χρέος η ανατροπή τους

Η Μαχόμενη Αριστερή Δύναμη Ανατροπής – Δάφνης Υμηττού (Μ.ΑΡΙ.Δ.Α) ανακοινώνει την κάθοδό της στις Δημοτικές-Περιφερειακές Εκλογές της 18ης-25ης Μάη  με επικεφαλής τον οδοντίατρο Γιώργο Μητροβγένη, εκπρόσωπό μας στο Δημοτικό Συμβούλιο τα τελευταία 8 χρόνια. Η θέληση μας συνδέεται με την επιθυμία του λαού να Τιμωρήσει και να Ανατρέψει τους υπεύθυνους της παρούσας κοινωνικής καταστροφής  ανοίγοντας το δρόμο για μια διέξοδο από την κρίση.
Απέναντί μας έχουμε όλους εκείνους που ατιμώρητοι κερδοσκόπησαν και εξακολουθούν να κερδοσκοπούν, πάρα την κρίση, για να γίνουν πλουσιότεροι. Απέναντί μας έχουμε τη δεξιά δημοτική αρχή του Σταυριανουδάκη που όλα αυτά τα χρόνια υπήρξε εκφραστής της κυβερνητικής πολιτικής, της τρόικας και της ΕΕ στο δήμο μας.
 
Στις προηγούμενες δημοτικές εκλογές είχαμε σαν σύνθημα “στην φυλακή της τρόικας δεν ψηφίζουμε δεσμοφύλακες”. Δυστυχώς επαληθευτήκαμε. Τώρα πια επείγει να καλέσουμε σε γενικό ξεσηκωμό για την ανατροπή τους. Όσο κι αν προσπαθήσουν προεκλογικά είτε να βγάλουν τα κυβερνητικά κουστούμια τους παριστάνοντας τους ανεξάρτητους, είτε με μεταγραφές σε όψιμες αντιμνημονιακές κολυμπήθρες , τους ξέρουμε τους ένοχους και είναι γνωστή η αιτία.

Υποστηριχτές του “Καλλικράτη” οδήγησαν στις περικοπές και στην υπερχρέωση του δήμου. Συνένοχοι στις περικοπές μισθών και συντάξεων υλοποιούν απολύσεις.  Επεκτείνουν τις σχέσεις ελαστικής εργασίας, σπέρνοντας την ανεργία και τη φτώχεια. Διαλύουν υγεία και παιδεία, κλείνουν τις δομές του ΕΟΠΠΥ. Κλείνουν τα μάτια στη ρατσιστική και φασιστική βία και συνενώνονται με την κρατική καταστολή. Σπέρνουν τη μιζέρια- θα τους θερίσει η οργή!

Η Δημοτική μας κίνηση έχοντας 12 χρόνια σταθερής κινηματικής παρουσίας στην περιοχή έχει δώσει το παρόν σε όλους τους κοινωνικούς αγώνες για το περιβάλλον, τα εργασιακά και δημοκρατικά δικαιώματα, ενάντια στην ανεργία και την καταστολή, τη ναζιστική παρακρατική βία και το σύστημα που την εξοπλίζει και την χρησιμοποιεί. Για ένα δήμο βασισμένο στην αυτοοργάνωση, με την εξουσία στα χέρια των εργαζομένων και του λαού.

14/3/2014

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου