Πέμπτη 28 Μαρτίου 2019

ΚΑΛΕΣΜΑ ΜΑΡΙΔΑ: 1/4/2019 στις 19:30 στην καφετέρια PAPAGEORGE στο Μετρό ΔΑΦΝΗ




Η δημοτική συλλογικότητα Μ.ΑΡΙ.Δ.Α. (Μαχόμενη Αριστερή Δύναμη  Ανατροπής)  με υποψήφιο Δήμαρχο τον ΓΙΩΡΓΟ  ΜΗΤΡΟΒΓΕΝΗ σας καλεί στην παρουσίαση και συνδιαμόρφωση της προγραμματικής διακήρυξης για τις επερχόμενες δημοτικές εκλογές την ΔΕΥΤΕΡΑ  1/4/19, 19:30 στην καφετέρια PAPAGEORGE στο Μετρό ΔΑΦΝΗ.
      Οι  2 δημοτικοί σύμβουλοι μας στο παρόν δημοτικό συμβούλιο, η 17χρονη κινηματική παρουσία μας στην πρώτη γραμμή απέναντι στα μεγάλα και μικρά προβλήματα της  περιοχής, μας κατέταξε στην συνείδηση των δημοτών ως μια μαχητική, αγωνιστική και έντιμη δημοτική παράταξη.
     Ενάντια στις μνημονιακές πολιτικές και  την κοινωνική υποβάθμιση, στους παραγοντισμούς, τα ρουσφέτια των ημετέρων και τις πολιτικές ίντριγκες, παλέψαμε και συνεχίζουμε να παλεύουμε για την αξιοπρέπεια του δημότη, για την ποιότητα ζωής, για την κοινωνική ενεργοποίηση  κόντρα στην παθητικότητα, τον φόβο και την προπαγάνδα του μνημονιακού «μονόδρομου» και της νεοφασιστικής παρουσίας.
      Τα θραύσματα της διαλυμένης τωρινής  ΝΔημοκρατικής δημοτικής αρχής φόρεσαν τον μανδύα-φύλλο συκής του  δήθεν ανεξάρτητου, διασκορπιστήκαν τώρα σε τρία ψηφοδέλτια ανακυκλώνοντας το  προσωπικό που κυβέρνησε το Δήμο καθώς … ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΠΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ .
      Μπορεί να συναγωνίζονται σε φωτογραφίες με βουλευτές, υπουργούς, πολιτικούς παράγοντες και θρησκευτικά σύμβολα στον ιντερνετικό «πόλεμο» αλλά δεν έχουν την παραμικρή  παρουσία σε αγώνες και λαϊκές κινητοποιήσεις αντίστασης στην μνημονική λαίλαπα. Αντίθετα όχι μόνο ψήφιζαν ομόφωνα τις δεσμεύσεις Δήμαρχου, κυβερνήσεων και δανειστών αλλά και κάποιοι εξ αυτών εμπόδισαν της κινητοποιήσεις τόσο για τοπικά όσο και γενικότερα προβλήματα.
    Η πλήρης ταύτιση του ΣΥΡΙΖΑ με τις επιλογές της τρόικας και Αμερικανών, η ατιμωρησία της εγκληματικής οργάνωσης της Χ.Α. αφαίρεσε από την δημοτική παράταξη τους κάθε  πρόσχημα «αγάπης αριστερής πολιτικής ευθύνης» σπέρνοντας απογοήτευση  σε όσους την στήριξαν.  Επίσης η κομματική περιχαράκωση της Λαϊκής Συσπείρωσης στην αποστειρωμένη ζώνη που επιβάλει το ΚΚΕ είναι  επίσης ανασταλτικός παράγοντας για ένα ενιαίο μέτωπο πάλης.
    Οι δημότες έχουν ανάγκη να υψώσουν την δική τους δημιουργική φωνή αντίστασης. Η ψήφος στην  Μ.ΑΡΙ.Δ.Α. είναι η έκφραση της ανάγκης για  αυτό το σκοπό ,για μια μαχητική δημοτική αρχή που θα εκφράζει τις λαϊκές ανάγκες .

ΓΙΑ  ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΕ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ  ΣΕ ΜΙΑ ΠΟΛΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΝΗΚΕΙ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου