Παρασκευή 31 Μαΐου 2019

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΜΑΡΙΔΑ για το εκλογικό αποτέλεσμα

Η Συλλογικότητα της ΜΑΡΙΔΑ ευχαριστεί τους φίλους και συντρόφους που έδωσαν  μαζί μας την μάχη των δημοτικών εκλογών δίνοντας την δυνατότητα να εκπροσωπηθεί στο Δημοτικό συμβούλιο Δάφνης Υμηττού για τέταρτη συνεχή φορά.

Με υποψήφιο Δήμαρχο τον σ. Γιώργο Μητροβγένη έλαβε 673 ψήφους εξέλεξε μια έδρα  --αντί 2 που είχε έως τώρα. Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις του σχήματος η πτώση οφείλεται στην μεγάλη αποχή κυρίως αριστερών ψηφοφόρων την στιγμή που η δεξιές παρατάξεις έφεραν ψηφοφόρους «ακόμη και με φορεία».

Η πολύχρονη συνεπής δράση και η σταθερή παρουσία της ΜΑΡΙΔΑ στην περιοχή ήταν και θα είναι εγγύησή και υπόσχεση για μια μαχητική αγωνιστική αντιπολίτευση.

Φτάσαμε στην τελική ευθεία των εκλογών της άπειρης χαρτορύπανσης και των ψεύτικων υποσχέσεων της απερχόμενης δημοτικής αρχής και της διαχείρισης  του κ. Σταυριανουδάκη.

Η διάχυση  των στελεχών του σε διαφορετικά ψηφοδέλτια -με ανοιχτό το θέμα  των  χωρίς αρχές  μετεκλογικών συμπράξεων είναι το υπόβαθρο της ψηφοφορίας της Β’ Κυριακής.
Η προσγείωση στην  αμείλικτη πραγματικότητα την επόμενη μέρα απαιτεί ριζικές και ανατρεπτικές αλλαγές που μπορεί και πρέπει να γίνουν μόνο  με την συμμετοχή των δημοτών μέσα και έξω από τα δημοτικά συμβούλια  σε αγωνιστική κατεύθυνση.

ΜΑΧΟΜΕΝΗ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ Δάφνης Υμηττού

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου