Σάββατο 31 Μαΐου 2014

Ανακοίνωση της Μαχόμενης Αριστερής Δύναμης Ανατροπής για τις δημοτικές εκλογές


Η ΜΑΡΙΔΑ αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει τους 1200 ψηφοφόρους της για την εμπιστοσύνη που έδωσαν ρίχνοντας την ψήφο τους στο συνδυασμό μας.
Χαιρετίζουμε επίσης όλους τους συντρόφους που πάλεψαν γενναία πλαισιώνοντας τις δράσεις μας (εξορμήσεις, ομιλίες, αφισοκολλήσεις) καθώς και τους 53 υποψηφίους μας.
Η αύξηση των ψήφων και των ποσοστών μας από 6.3 σε 7.6 (9.5 στη Δάφνη και 4.1 στον Υμηττό) είναι μια σοβαρή κινηματική επένδυση για τους αγώνες που έχουμε μπροστά μας.
Η συσπείρωση της δεξιάς πολυκατοικίας ( ΝΔ-ΛΑΟΣ-Χ.Α-ΑΝΕΛ αλλά και κάποιων του ΠΑΣΟΚ) στο ψηφοδέλτιό του κ. Σταυριανουδάκη, του έδωσε τη νίκη από τον Α΄ γύρο. Αυτό δε σημαίνει ότι η ψηφοφορία στο Δήμο μας αντανακλά το σύνολο των μετατοπίσεων, πράγμα που φάνηκε στις ευρωεκλογές.
Η εκλογική διαδικασία φανέρωσε την πολυεπίπεδη κρίση πολιτικής εξουσίας και άνοιξε έναν δρόμο έντονων πολιτικών αντιπαραθέσεων και συγκρούσεων. Η ΜΑΡΙΔΑ της επόμενης μέρας θα ανταποκριθεί στις προσδοκίες των ψηφοφόρων της και θα σταθεί τόσο μέσα όσο και έξω από το Δημοτικό Συμβούλιο στο πλευρό των εργαζομένων για μια μαχόμενη αριστερά, νεανική και ανατρεπτική που θα ανοίξει το δρόμο της αξιοπρέπειας και της ελευθερίας.
Τετάρτη 28 Μαϊου 2014

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου