Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 2019

ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΙΣ ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΧΑΡΕΣ



Έχουμε επανειλημμένα καταγγείλει την απαράδεκτη κατάσταση στην καθαριότητα ,την  άθλια εικόνα των πλατειών, την τουαλέτα σκυλιών που ονομάζεται ποδηλατοδρόμιο της οδού Αρκαδίου  και τις άθλιες εγκαταλειμμένες  παιδικές χαρές.
 

Με την 155/2017 απόφαση της περιφέρειας Ο δήμος πήρε από την περιφέρεια   1.170.000  Ευρώ  για  την αναβάθμιση των παιδικών χαρών .

Με έκπληξη διαπιστώσαμε την κατασκευή ανοξείδωτου  φράχτη που  που θα ήταν χρήσιμος για  μόνο για  φυλακές  του Αλκατραζ .Ο χώρος κλειδώθηκε αλλά αυτό  δεν εμπόδισε κάποια παιδιά να σκαρφαλώνουν και να μπαίνουν μέσα με  κίνδυνο σοβαρού ατυχήματος

Σε ερώτηση μας προς την τεχνική υπηρεσία πήραμε την απάντηση πως η περιφέρεια δεν δίνει το κλειδί γιατί δεν υπάρχει άνθρωπος να ανοιγοκλείνει τις παιδικές χαρές και δεν υπάρχει πρόβλεψη για φύλακα.

 Το επιχείρημα είναι απαράδεκτο ,προσβλητικό στην νοημοσύνη μας και  ευχόμαστε να μην χρειαστεί να δοθεί σαν απάντηση σε γονείς μετα από κάποιο τραγικό ατύχημα.

Όσο για το είδος της ανακατασκευής των παιδικών χαρών  διατηρούμε τις επιφυλάξεις μας

Η παρούσα δημοτική αρχή  φαίνεται πως έχει βάλει το δήμο στον αυτόματο πιλότο μέχρι τις εκλογές ,καθώς ο Δήμαρχος επιζητεί βουλευτική έδρα ,οι δε επίδοξοι υποψήφιοι της ΝΔ παράταξης του ,συναγωνίζονται  σε φωτογραφίες  και δημοσιες σχέσεις.


 Μ.ΑΡΙ.Δ.Α Δάφνης ΥΜΗΤΤΟΥ

Γ.ΜΗΤΡΟΒΓΕΝΗΣ υποψ ΔΗΜΑΡΧΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου